FSDFDSFDS

Folie Solara Imobile si Cladiri

Ai orice nemultumire legata de serviciile noastre? Vino centrul noastru in termen de 7 zile de la data efectuarii serviciului si vom remedia gratuit orice problema constatata.
TRATAMENT CLIMA
O celula de ultrasunete produce o frecventa de 1,7Mhz transformand-o din lichid AIRO CLEAN ULTRASONIC in vapori de 5 microni. Acesti vapori sunt impinsi pana la iesire din aparat fiind aspirati de sistemul de ventilare, eliminand toate impuritatile. Tratamentul dureaza circa 20 minute, la 22 de grade C. si se opreste automat cand ajunge la nivelul minim al lichidului sau cand timpul tratamentului a luat sfarsit.
Pentru rezultate optime si mentinerea calitatii aerului pe care il respiri in masina se recomanda repetarea anuala a tratamentului.
Firma Noastra şi-a început activitatea în anul 2003, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de serviciii,fapt pentru care firma noastră e în continuă dezvoltare.  In momentul de faţă suntem o echipă dinamică ,cu o experienţă de 9 ani în domeniu, am reuşit să identificăm şi să colaborăm cu succes cu cei mai buni producători din ţară şi din străinătate, iar multe dintre produse sunt de CALITATE, GARANTATE  si sunt instalate cu succes.
Copyright © 2012 Tint Style   
WWW.TINT.RO
WWW.TINT.RO
˜Creare Site Web - Pret incepand de la 300 RON TEL: É0733 13 11 33˜
Noutati
PARTENERI
Meniu
Folii Solare
De ce sunt eficiente foliile solare?
Energia solara se transforma in caldura DOAR ATUNCI cand loveste un obiect.
Foliile solare previn incalzirea interiorului in doua feluri:

1. resping (reflecta) energia solara
2. absorb energia solara.
Cu cat o folie lasa sa intre in camera mai putina energie solara cu atat este mai eficienta in protejarea impotriva caldurii.
Stiai Ca?
Razele ultraviolete sunt principala cauza a cancerului de piele
Pielea absoarbe aproape toata cantitatea de raze UV care o ating
Razele ultraviolete ajung in incapere chiar si atunci cand soarele nu bate direct in geam deoarece se reflecta in majoritatea suprafetelor

Sticla obisnuita absoarbe circa 30% din razele ultraviolete
Producerea unui metru patrat de sticla cu izolare termica ridicata consuma de 10 ori mai multa energie decat producerea unui metru patrat de folie solara.
Avantajele foliilor solare:

  • Confort - Reduce caldura si efectul de orbire
  • Rentabilitate - Reduce costurile de energie vara si iarna
  • Sanatate - Protejeaza pielea impotriva radiatiilor ultraviolete
  • Protejare - Protejeaza mobilierul de decolorare
  • Siguranta - Retine cioburile de sticla
  • Aspect - Imbunatateste aspectul extern al cladirii

Aceste folii (colorate) si mate, reflectante si nereflectante pentru uz rezidential si comercial, imbunatatesc aspectul extern al cladirilor asigurand uniformitate, stil si distinctie, in timp ce marest confortul si protectia locuitorilor, reduc efectul de orbire, neutralizeaza punctele calde si diminueaza daunele provocate de radiatiile ultraviolete. In plus folia ajuta la retinerea cioburilor de sticla in caz de spargere si la reducerea consumului de energie atat vara cat si iarna.

Studiile industriale si Departamentul de Modele Energetice SUA prevad amortizarea investitiei prin economisirea energiei in 3-5 ani.

Se estimeaza ca fiecare 10 m? de folie poate reduce cantitatea de aer conditionat pe o cladire cu aproximativ 12.000 BTU (unitate termica britanica) sau o tona de caldura. Deoarece proplema constinuie acumularea de caldura pe timpul verii, iar in timpul iernii, cand temperatura exterioara este inferioara celei din camera, foliile Solar Silver pot ajuta la prevenirea pierderii de caldura reducand puterea de emisie a sticlei, absorbtia caldurii in sticla si reflectand caldura inapoi in camera, micsorand costurile de incalzire.

Este o certitudine faptul ca soarele provoaca imbatranirea prematura si nu vorbim doar de pielea dumneavoastra. Distrugerea prematura se datoreaza in mare parte razelor solare:
  • 40% - razele ultraviolete (pe care nu le simtim si nu le vedem)
  • 25% - razele infra rosu (le simtim sub forma de caldura)
  • 25% - datorita luminii vizibile (care ne permite sa vedem)
  • 10% - alte diverse cauze (calitatea de fabricare a obiectelor).

Pret 65 RON mp
Pretul nu include TVA
*montaj inclus*
cuvinte cautate:
folie cladiri ,folii cladire , folie solara, folie geam termopan , folie geamuri casa, folie casa, folie apartament, folie rezidentiala, folie antisolara
Despre
Noi
Alte
Servicii
Satisfactie
Garantata

Luni-Vineri 07:00 - 21:00

Sambata       08:00 - 19:00

Duminica     09:00 - 16:00Yahoo! Status (Online/Offline)
Click pe harta!


Folii Cladiri
Program
Contact
Adresa
Harta
Galerie Foto
Folie Auto
Folie Faruri
Polish Faruri
Galerie Foto
Galerie Foto
Galerie Foto
Galerie FotoFormular
Nume* Telefon*

Email* Locatia Buc/Provincie*

Comanda*


** ATENTIE Preturile afisate nu Includ TVA **
Galerie Foto - Click!!
0768001165

0723185844

0733131133

        Email: info@tint.ro

Adresa:

Viilor - Strada Echinoctiului nr 52
Sector 5
Vodafone
Vodafone
Cosmote
WwW.Polish-Faruri.CoM
TINT STYLE