FSDFDSFDSSatisfactie
Garantata
Ai orice nemultumire legata de serviciile noastre? Vino centrul noastru in termen de 7 zile de la data efectuarii serviciului si vom remedia gratuit orice problema constatata.
Alte
Servicii
TRATAMENT CLIMA
O celula de ultrasunete produce o frecventa de 1,7Mhz transformand-o din lichid AIRO CLEAN ULTRASONIC in vapori de 5 microni. Acesti vapori sunt impinsi pana la iesire din aparat fiind aspirati de sistemul de ventilare, eliminand toate impuritatile. Tratamentul dureaza circa 20 minute, la 22 de grade C. si se opreste automat cand ajunge la nivelul minim al lichidului sau cand timpul tratamentului a luat sfarsit.
Pentru rezultate optime si mentinerea calitatii aerului pe care il respiri in masina se recomanda repetarea anuala a tratamentului.
Despre
Noi
Firma Noastra şi-a început activitatea în anul 2003, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de serviciii,fapt pentru care firma noastră e în continuă dezvoltare.  In momentul de faţă suntem o echipă dinamică ,cu o experienţă de 9 ani în domeniu, am reuşit să identificăm şi să colaborăm cu succes cu cei mai buni producători din ţară şi din străinătate, iar multe dintre produse sunt de CALITATE, GARANTATE  si sunt instalate cu succes.
Copyright © 2012 Tint Style   
WWW.TINT.RO
Termeni si Conditii.
WWW.TINT.RO
˜Creare Site Web - Pret incepand de la 300 RON TEL: É0733 13 11 33˜
Noutati
PARTENERI
Meniu
Igienizare instalatie A/C , Eliminare mirosuri neplacute
Aircomatc II
PRET: 120 RON

TRATAMENT SPECIAL PENTRU ELIMINAREA MIROSURILOR NEPLACUTE DIN INSTALATIA DE CLIMATIZARE
Ce este si ce face Aircomatic II:
* este un aparat de curatare ce foloseste tehnologie cu ultrasunete pentru inlaturarea celor mai puternice mirosuri
* un sistem foarte simplu de utilizat
* neutralizeaza mirosurile din sistemul de aer conditionat cauzate de microbi, fungi si bacterii
* reduce reactiile de tip alergic
* inlatura si mirosul de tigara, prevenind pentru o lunga perioada de timp producerea mirosurilor

PROBLEMA:

Aerul conditionat este un echipament standard in aproape orice masina moderna. Sistemele de aer conditionat lucreaza prin compresia unui lichid de racire din stare gazoasa in stare lichida care este apoi racit in timp ce trece prin radiator. Acest lichid refrigerant curge printr-o valva de expansiune intr-un evaporator, care permite lichidului sa se dilate si sa se evapore trecand din nou in stare gazoasa, absorbind caldura de la aerul inconjurator si scazand rapid temperatura din jurul evaporatorului. In evaporator lichidul de refrigerare curge prin tuburi subtiri , ventilatoarele de racire ajutand procesului de transfer de caldura, aceste tuburi si ventilatoare devenind extrem de reci datorita acestui transfer.
Pe masura ce ventilatoarele sistemului de racire sufla aer prin evaporator, aerul este racit si livrat prin tubulatura si apoi gurile de aer in interiorului vehiculului.
Datorita umiditatitii aerului ce intra in evaporator, picaturile de umezeala condenseaza pe ventilatoarele de racire si datorita tensiunii de suprafata adera la ventilatoare. Combinatia dintre umezeala, frig si intuneric asigura un mediu ideal pentru mirosuri. De fiecare daca cand aerul conditionat este folosit, aerul suflat prin evaporator si apoi in interiorul masinii poarta cu el mirosuri nedorite.
Pe langa aceste mirosuri generate de sistemul de aer conditionat mai sunt si alte surse de mirosuri, precum mirosul de tigara, mirosurile de la mancaruri sau bauturi varsate in masina, sau mirosul de transpiratie. Aceste mirosuri devin persistente o data ce s-au “stabilit” in tapiterie. Deasemenea, umezeala adusa in masina datorita pantofilor sau hainelor ude este o alta sursa de miros neplacut, persistent.

SOLUTIA:

Solutia pentru eliminarea mirosurilor neplacute din sistemul de aer conditionat este reprezentata de sistemul ultrasonic Aircomatic II de la Wynn’s®.
Sistemul AIRCOMATIC foloseste tehnologia cu ultrasunete pentru a transforma solutia lichida de curatare AIRCO-CLEAN intr-un nor de aburi care este recilculat prin sistemul de aer conditionat in evaporator, unde elimina mirosurile, chiar de la sursa. Pe langa mirosurile neplacute cu originea in sistemul de aer conditionat, AIRCOMATIC Cleaning System elimina si mirosurile neplacute din interiorul masinii, din tapiterie.
Sistemul AIRCOMATIC nu doar acopera mirosurile si nu este doar un odorizante ci un sistem ultrasonic ultra-performant produs pentru a ELIMINA mirosurile.
Timpul necesar este de aproximativ 20-25 minute, rezultatul fiind un sistem de aer conditionat si un interior care va mirosi a proaspat.
Asa-i ca meritati un mediu curat si placut? Intrebati-ne de sistemul de eliminare al mirosurilor si bacteriilor AIRCOMATIC Ultrasonic HVAC Cleaning System.

VIDEO SURSA YOUTUBE
Aici gasiti: Aircomatic II, Eliminare mirosuri AC, Eliminare mirosuri Clima auto,bucuresti. Recomandare: macar odata pe an de preferabil vara , din cauza prafului , a fumului de tigara si a climei, va sfatuim sa faceti o curatare de tapiterie , pentru a inlatura mirosul neplacut si microbii existenti din autotorism.

Va Multumim Ca Ati Ales Serviciile Tint Style.

cuvinte cautate:
igienizare instalatie aer conditionat,eliminare mirosuri neplacute clima, igienizare a.c , pret

Luni-Vineri 07:00 - 21:00

Sambata       08:00 - 19:00

Duminica     09:00 - 16:00Yahoo! Status (Online/Offline)
Click pe harta!


Folii Cladiri
Program
Contact
Adresa
Harta
Galerie Foto
Folie Auto
Folie Faruri
Polish Faruri
Galerie Foto
Galerie Foto
Galerie Foto
Galerie Foto** ATENTIE Preturile afisate nu Includ TVA **
0768001165

0723185844

0733131133

        Email: info@tint.ro

Adresa:

Viilor - Strada Echinoctiului nr 52
Sector 5
Vodafone
Vodafone
Cosmote
WwW.Polish-Faruri.CoM
TINT STYLE