FSDFDSFDSAi orice nemultumire legata de serviciile noastre? Vino centrul noastru in termen de 7 zile de la data efectuarii serviciului si vom remedia gratuit orice problema constatata.
TRATAMENT CLIMA
O celula de ultrasunete produce o frecventa de 1,7Mhz transformand-o din lichid AIRO CLEAN ULTRASONIC in vapori de 5 microni. Acesti vapori sunt impinsi pana la iesire din aparat fiind aspirati de sistemul de ventilare, eliminand toate impuritatile. Tratamentul dureaza circa 20 minute, la 22 de grade C. si se opreste automat cand ajunge la nivelul minim al lichidului sau cand timpul tratamentului a luat sfarsit.
Pentru rezultate optime si mentinerea calitatii aerului pe care il respiri in masina se recomanda repetarea anuala a tratamentului.
Despre
Firma Noastra şi-a început activitatea în anul 2003, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de serviciii,fapt pentru care firma noastră e în continuă dezvoltare.  In momentul de faţă suntem o echipă dinamică ,cu o experienţă de 9 ani în domeniu, am reuşit să identificăm şi să colaborăm cu succes cu cei mai buni producători din ţară şi din străinătate, iar multe dintre produse sunt de CALITATE, GARANTATE  si sunt instalate cu succes.
Copyright © 2012 Tint Style   
WWW.TINT.RO
˜Creare Site Web - Pret incepand de la 300 RON TEL: É0733 13 11 33˜
Noutati
PARTENERI
Meniu
cuvinte cautate:
polish faruri,polish auto,folie faruri,folie caroserie,polishare faruri,reconditionari faruri,folie auto,folii auto, bucuresti , preturi
Noi
Alte
Servicii
Satisfactie
Garantata

Luni-Vineri 07:00 - 21:00

Sambata       08:00 - 19:00

Duminica     09:00 - 16:00Yahoo! Status (Online/Offline)
Click pe harta!


Folii Cladiri
Program
Contact
Adresa
Harta
Galerie Foto
Folie Auto
Folie Faruri
Polish Faruri
Galerie Foto
Galerie Foto
Galerie Foto
Galerie Foto** ATENTIE Preturile afisate nu Includ TVA **
Director Web dYr.ro
Cel mai bun director Web!
Adresa:

Viilor - Strada Echinoctiului nr 52
Sector 5
0768001165

0723185844

0733131133

        Email: info@tint.ro

Cosmote
Vodafone
Vodafone

    Senzori si Relee
    Aceste elemente se pot achizitiona optional fata de echiparea standard a alarmei autoturismului dumneavoastra pentru a spori securitatea si eficacitatea sistemului.


    Module & Interfete de Integrare
    Atāt modulele, cāt si interfe?ele de integrare sunt elemente care adapteaza sistemele electronice de fabrica ale masinii dumneavoastra cu alarma montata ulterior.

    Leduri si Electroluminiscente
    Ledurile pot fi instalate pentru a semnaliza faptul ca pe un autoturism este instalat un sistem de securitate cu alarma. Electroluminiscen?ele pot fi folosite atāt pentru aspectul lor estetic, cāt si pentru cel practic de iluminare.


   Sirene si Module de Voce
    Atāt sirenele, cāt si modulele de Voce sunt dispozitive ce avertizeaza sonor existenta unui sistem de alarma pe autoturismul dumneavoastra.

    Telecomenzi
    Aceste dispozitive faciliteaza interactiunea dintre dumneavoastra si autovehicul prin intermediul undelor radio. Cea mai noua tehnologie īn materie de telecomenzi sunt dispozitivele pager care dispun de un ecran pe care este afisata īn permanenta starea autoturismului dumneavoastra.
    Īnchidere Centralizata
    Acest modul de īnchidere centralizata este recomandat autovehiculelor care nu dispun un sistem de īnchidere centralizata din fabrica sau celor carora sistemul li s-a defectat.

Lista Preturi Manopera


WwW.Polish-Faruri.CoM
TINT STYLE